Samenwerking

De Nederlandse Apothekers Coöperatie (NAPCO) is een samenwerkingsverband van 657 zelfstandig gevestigde apotheken. Het is een netwerkorganisatie van, voor en door zelfstandig gevestigde apothekers. NAPCO is er om de inspanningen van de zelfstandige apothekers zo goed mogelijk te ondersteunen in de sterk veranderende farmaciewereld. Met als uitgangspunt: farmacie is local business

Leden

De NAPCO leden zijn apotheken die zelfstandig gevestigd zijn en in een onafhankelijke positie tegenover derden een apotheek drijven. De leden zijn verspreid over Nederland gevestigd. Via deze link komt u uit op >> het overzicht van de NAPCO leden.

Bestuur

Het bestuur bestuurt de coöperatie, neemt besluiten en is verantwoordelijk voor het besluitvormingsproces in Nederlandse Apothekers Coöperatie U.A. De hoogste zeggenschap ligt bij de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vergadering vindt jaarlijks plaats.

Bestuursleden

Het bestuur bestaat momenteel uit twee leden, waarvan Bas Arents de voorzitter is.

2be2628 Bas Arents, apotheker
Eigenaar van Apotheek Bennekom  (Bennekom)

 

 

 

 

 

Bestuursfunctie vacant

Momenteel is er een bestuursfunctie vacant. Er wordt gezocht naar personen die een verschil willen maken en bestuurlijke ervaring hebben. Voor meer informatie neem contact op.