Bent u het nieuwe bestuurslid ICT voor NApCo?

Terug naar overzicht

In verband met het aftreden van het door ons gewaardeerde bestuurslid Frank de Ligt, zijn wij op zoek naar een nieuw gedreven bestuurslid. Frank was in het bestuur primair verantwoordelijk voor het ICT-dossier en wij zijn dan ook bij voorkeur op zoek naar iemand die een passie heeft voor ICT-ontwikkelingen in de farmacie. 

NApCo vindt ontwikkelingen in het ICT-dossier essentieel voor de toekomst van de zelfstandig openbaar apotheker. ICT is voor ons essentieel om ons vak goed te kunnen uitoefenen, zowel in de eigen apotheek (bedrijfsvoering) als in de gegevensuitwisseling met collega-zorgverleners (vakinhoudelijk). 

Heeft u aantoonbare affiniteit met ICT en bij voorkeur ook nog (enige) bestuurlijke ervaring? En heeft u ongeveer een halve dag per week de tijd om u namens NApCo in te zetten voor het ontwikkelen van een overkoepelende ICT-strategie en digitale gegevensuitwisseling in de farmacie? Reageer dan op deze functie. Je wordt daarmee onderdeel van een actief bestuur met drie betrokken bestuurders. Het bestuur van NApCo wordt in haar dagelijkse werkzaamheden ondersteund door het bureau van NApCo.

Bestuursleden ontvangen voor hun werkzaamheden een maandelijkse vergoeding en een vergoeding voor gemaakte reiskosten. 

Bij inhoudelijke vragen over deze vacature kan contact worden opgenomen met: Frank de Ligt, email: [email protected] of Loes Schiere, [email protected]

Herken je je in bovenstaande omschrijving en wil je graag samen met ons meehelpen om de belangen van de zelfstandig openbaar apotheker te behartigen? Mail dan je motivatiebrief en cv naar de bureaudirecteur van NApCo, Loes Schiere: [email protected]

Terug naar overzicht